Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Sunday, December 21, 2008

Alhamdulillah ...

hehehe .. sebenarnya kan, sabtu lepas tu anniversarry kita yg ke 6 tahun .. masa makan malam hari jumaat lepas saja lah aku duk tanya mr hubby ~

me : abg ingat anniversarry kita tak ?
mr hubby : ingat ..
me : bila ?
mr hubby : 21 Dec lah ...
me : ehhh .. bukan lah .. 20 Dec .. mean esok lah .. sama mcm si mawi tu nikah ..
mr hubby : mana lak 20 .. 21 lah ..
me : abg ni tengok tarikh yg mana? kalau anniversarry kan kena tengok tarikh nikah
mr hubby : mana pulak .. cuba tengok kad kahwin berapa haribulan ..
me : lerrr .. biar benar abg ni .. org tengok tarikh nikah lah ..
mr hubby : oooo .. tarikh nikah ekk .. bukan tarikh makan² ..
me : esok kita makan luar je lah ye .. malas nak masak .. errr aida belanja .. :)
mr hubby : hmmm (malas nak layan)


kita ni celebrate utk anniversarry tarikh nikah kan ?? bukan nya tarikh hari lansung tu kan ??
iskkkk .. laki aku ni mmgg saja je kan ... apa pun, i sayang u sesangat tau .. bukan senang nak cari mr hubby mcm u .. abg sporting, baik hati, dan tak banyak cakap .. cuma kadang tu, susah skit nak bergaul dgn org ramai .. tp apa pun, i love that the way u are .. mmmuuuuaaaahhhh ...
semoga jodoh kita berpanjangan hingga ke akhir hayat, dimurahkan rezeki selalu dan juga akan dilindungi selalu .. AMINNNNN
to mr hubby, walaupun abg tak romantik mcm suami org lain tp suami org lain tu tak mcm abg yg boleh bg bini dia berjln, bercuti dan melepak dgn kengkawan kan .. cuma ada limit je kan abg kan .. hehehe
pic ni masa lepas nikah .. ko tengok muka aku yg berminyak tu .. tp cantik kan .. hehehe

4 comments:

The Journey.. said...

ko tak rase jeles ke tgk gambo kawin nih?? hahahah... Cabuttzzz!!!

Aida said...

kekeke .. mmg terasa sesangat sbb aku dah gemmmmmms .. help .. help ..

eZa said...

happy anniversary beb! :)

Aida said...

eZa .. TQ ..