Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, December 22, 2008

Bowling

Sabtu mlm lepas, dapat call dari Adeq .. dia ajak lepak main bowling kat IOI Mall, Puchong .. ekceli nana yg ajak turun main .. hmmm .. duk tanya kat mr hubby, dia kata ok .. jadinya dlm pukul 8.30 aku pun gigihlah turun ke puchong .. ct dgn hubby dia gerak dari puchong, jadinya aku tak dapat lah nak tumpang dia org ..
bila dah sampai kat area puchong tu, jumpa adeq kat mc d .. memula perut tu tak lapar sangat tp sbb dah terbau prosperity burger tu terus jadi lapar pulak ... :p alasan jekan .. memula ingat nak beli terus tp teringat angah pun tengah cari parking, aku pun tunggu .. tunggu punya tunggu tak gak sampai budak angah ni .. tp rupanya dia tengah leka window shopping .. saja je kannnn ..
bila angah dah sampai, terus aku ajak dia makan .. pastu tekak ni teringin lak nak makan pizza .. hmm sudahnya kita org ke pizza hut jerkk ..dlm tengah makan² tu, nana msg cakap dia dah sampai kat bowling .. wakakaka .. kita org ni tengah leka lagi makan dgn ct & hubby dia .. dah siap segala bagai semer cepat² naik ke atas .. ingat nana dtg sorang tp ada mak dgn 2 adik lelaki nana .. satu tu nama yeye dan satu lagi tu nama didi ..
yg buat kita org hangin satu badan, 10.30 sepatutnya dah start main dah .. tp dah sampai 11.30 lane takde kosong .. patut ke tak ?? padahal adeq dah siap booking dari awal .. bengonggg betul dia orang ni .. kalau takde, cakaplah takde .. ni confident je cakap ada .. sudahnya, by 11.45 tu kita org ca alif but .. malas nak tunggu lagi lama ..


2 comments:

Nurmala said...

kita x tau main bowling la..huhu~~ best je kalau tgk org men bowling tau

Aida said...

mala .. main bowling ni best .. dulu pun kak aida teruk gak .. asyik longkang jek .. tp skang ni dah ok dah ... :)