Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, December 31, 2008

Good Bye 2008 .. Welcome 2009



M
lm ni kan ajak mr hubby gi klcc nak tengok bunga api .. tp dia cakap baik baca yassin dari tengok bunga api .. aduhai wahai suami ku .. bukannya sayang awak ni yg excited nak tengok tp buah cinta yg kat rumah tu mesti seronok .. selalu asyik kena tengok kat tv jerrr .. ciann tau ..
tahun ni aku ada azam baru .. azam tahun ni kebanyakan nya dah tercapai .. jadi tahun depan nya azam, aku nak further study, nak perteguhkan ibadah aku dan juga nak jadi pekerja terbaik .. semer ni mmg kuat sungguh semangat .. at least ada peningkatan utk diri aku .. moga azam baru aku ini diberikan keberkatan dan hidayahlah hendaknya .. AMIN ...

3 comments:

Nurmala said...

kita x leh g mana2 sbb dua2 demam..huhu~~~ demam nak masuk thn baru kot

eZa said...

hepi new yr! hope your resolutions achieved ;)

Aida said...

mala ~ mlm tu kak aida lepak kat tempat main layang² .. area kepong .. tp nampak lah jugak bunga api tu walaupun mcm semutttt je ...

eZa ~ hepi new year to u too and family .. insya'allah .. :)