Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, December 17, 2008

Qmie VS Hospital

mlm semalam last minit nya plan dgn eZa nak pi lawat Qmie .. minggu lepas qmie ni mmg duk demam je .. kejap demam, kejap baik .. pastu smalam aku duk plan nak lunch dgn eza teringat lak kat qmie .. aku cakap, dia dah 2-3 hari tak ym .. pastu eza dapat msg dari qmie .. rupanya makcik tu dah admitted .. alahaiiii .. demamnya pasal sampai admitted .. tp bukanlah demam "CIKU" tu (aku tak reti nak sebut nama panjang dia) .. qmie smalam sempat lah mms pic muka dia yg bengkak sebelah tu .. makk aiii .. sampai bengkak muka ko qmie ..
aku amik eza kat lrt bangsar .. cik puan ni baru je habis traning bola jaring .. dia lengkap dgn kasut sukan dan baju sukan semer .. hmm kalau dah bekas atlit, semangat sukan pun kuat je kan ..
kita org ni pegi lawat qmie mmg bawak buah tangan .. tp tak lah buah tu semer .. aku cuma bawakkan prosperity set .. hehehe .. baik tak kita org ???? kalau org lain, sure bawak buah atau biskut ke kan .. tp aku dgn eza boleh lah pulak bawak prosperity set .. 3 set lak tu .. padahal dia dah sound pasal porridge .. aku buat pekak jekkk .. sorry lah qmie .. aku tau kau tak makan lagi prosperity tu .. tu yg aku dgn eza bawak kan utk kau ..
the best part is QMIE TAKUT JARUM .. tu pun mak dia yg bocorkan .. sepanjang 28 tahun dia hidup, dia tak pernah lagi masuk hospital .. sama lah mcm aku .. tp, umur 24 dah masuk hospital sbb nak bersalin ... huhu .. apa pun, to qmie pls get well soon .. we will out for chilli's next time or maybe buat kerja gilerrr next year ..




tengok qmie .. ngelat .. dia saja je duk sms ..


harus amik gambar kan ..

dlm lif .. nak balik dah .. pic sebelah ni ada flash .. kacooo je lah ..

4 comments:

Nurmala said...

hospital provide ms'd ek..sedap nyer..hehehe

Aida said...

ehh tak lah .. mc d tu kita org yg bawak ... perrrghhh ... kalau hospital yg provide harus semer org nak masuk horpital lak ..

The Journey.. said...

thanks babe sbb dtg melawat aku. aku baru jek discharged ari nih. nasib baik gambo muka bengkak tuh tak close up.

Aida said...

what's friend are for rite .. hari ni turn kau .. mana tau esok lusa lak turn aku tu .. apa pun, sorry ekk .. bubur kat mc'd tu lambat sangat masak !