Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, December 16, 2008

Combat ..

ptg smalam masa lepas je keluar dari tol sg buloh, aku nampak berderet kete kebal .. terus aku teringat kat the kiddos .. dorang ni mmg suka dan excited kalau nampak kete kebal, kete polis dan motor polis .. mesti jerit² dan lambai² lg kat pakcik² tu semer .. aku lak yg segan .. kadang tu boleh bergaduh sesama dorang sbb nak cop kete or moto tu .. aku lah yg pening sbb dorang kalau gaduh tangan tu suka berjalan .. yg aku nampak, dina ni mmg garang .. dan satu lagi, tangan dia kan cepat je nak berjln i.e jadi ketam .. hehehe
kalau compare antara dina dgn adin, adin lagi banyak mengalah dan baik hati mcm aku .. dan dina cepat je nak cubit dan kuat merajuk .. yg ni tak tau ikut perangai sapa .. mcm aku ni kadang cepat marah tp cepat gak cool nya .. hmmmm ??

2 comments:

Mama Adib said...

keh keH keh
aida
antara orang2 yang berada d kereta kEbAL itu lAki akU.. depa Nak bawa ke Gemas.. hu hu nak bawa pi Congo tuh

Aida said...

lah .. serious ke ?? cisss .. tp ceq ni tak kenai yg mana satu .. sbb tengok depa tu semer duk pakai baju seragam sampai muka pun mcm sama jaaaa .. wakakaka