Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, December 11, 2008

Prosperity Burger ....

Aku call mc d utk order delivery prosperity burger .. tp setannnn kan bila centre tu cakap, kat pusat bandar damansara takde rider ... baik kau tak payah cakap ada sediakan perkhidmatan delivery .. benci lah ... harus aku jln kaki ke pusat bandar ni ... aduhaiiiiii

ni sambung balik lepas tension tadi -:
aku tadi kan sanggup je pegi pusat bandar damansara tu jln kaki je .. bukan apa, sbb tekak ni dah teringat² kerangupan curly fries dgn kepekatan kuah lada hitam daging tu .. cissssss
berpeluh gak dibuatnya tp sbb prosperity burger, aku sanggup bermandi peluh dan mengharungi apa jua ranjau dan onak duri .. cheeeewahhh !!! aku ni siap paksa budak opis aku tu ikut aku .. sorry ye lin .. nanti aku teman kau lak ye .. hehehe

aku kena lalu kat 1st pic utk sampai ke 2nd pic .. sabar je lah ..

utk ni aku sanggup apa saja ... apa sajaaaaaa

5 comments:

dill~noor said...

hahah..sanggup tu kak aida merentasi laluan sukar..ekceli tak jauh sgt,tp yela kn..terase gak..dhla mcd tu plg hujung kt pbd tue =)
apepun,kenyang???heheh
mcm takleh tunggu mlm ekk..hehe

Aida said...

mlm ni ada annual dinner .. tp menu dia tak berapa mengeyang kan .. hehehe .. dila pun tau kan apa menu opis ni bila time dinner ..

eZa said...

lain lak cover dia..! wajib g nih! my fav!

dill~noor said...

amboi..mlm ni u retro la kak aida =) pakai ape?spek besar?rmbut afro?
esok jgn lupe upload kt blog ye..nk tgk..hehe
biaserla..menu die kenyang..smpai nk meletop perut..tp boring..huhu.
ttp jugek nk buat mlm jumaat..sabo je ngn psmb ni

Aida said...

eza ~
we should go .. hari ni pun boleh gak .. huhu ..

dila ~
yeah .. retro nite !! tp, takde nya kak aida nak berspek besar bagai .. pakai sederhana je .. hehehe :)