Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, December 26, 2008

Chaiyokk - chaiyokk ..

hari rabu lepas aku nekad utk masuk gym balik selepas beberapa minggu aerobik klas takde .. aku pegi sorang² je .. alasan utama aku masuk balik sbb aku dah semakin gemssss ok .. seluar semer mmg lah muat lagi tapi t-shirt aku semer dah sendat .. t-shirt aku biasanya size M tp bila dah rasa sendat maknanya aku dah gemsss .. selalu aku kalau aerobik tak pernah pun pancit .. tp bila duk naik treadmill ni aku rasa sangatlah pancit .. padahal tak lari pun cuma aku berjjln laju .. mcm j.lo pun dia fit kan badan dgn berjln laju² atas treadmill tp j.lo buat 5 jam tanpa henti setiap hari .. aku ni baru sehari buat pastu 1 jam je dah pancit .. wakakakaka .. mcm mana nak kurus ni ... bila aku tengok calories yg terbakar 316 utk tempoh 60 minit 17 saat aku jadi bersemangat sangat .. jadi kalau aku boleh maintain at least 2 kali seminggu dah jadi 600 calories aku hilang .. yippii .. jadi pada diri aku sendiri "Aida .. kau pasti boleh ... chaiyokk² ... :)


* pic 1 tu baru nak mula .. pic 2 hasil dari 1 jam
pic 3 lak antara peralatan lain .. pic 4 aku yg dah semputttt

** lunch hour ni aku akan lepak lagi kat gym .. yessss semangat aku dah datang .. yahooooo

2 comments:

eZa said...

join bleh! aku pon kene do something nih. bdn dh naik! uwaaaaaaaa! :P

Aida said...

bleh .. jom lah lepak kat opis ku selalu .. ;)