Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, December 10, 2008

Gelagat Si Kenit





Ni semer aksi dorang ni masa kat rumah nek su dan juga masa tengah syok tengok org bersilat .. total cucu mak ayah aku semer ada 5 org.. cucu sulung amir (anak akak aku) pastu adin dgn dina (mine) pastu oya dgn ib (anak adik aku) ..
dorang ni semer sebaya mcm contoh amir dgn adin sebaya umur cuma amir bulan 7/2003 adin lak 11/2003, dina 1/2005 oya lak 12/2005 .. ib je takde kawan .. jadinya esok bila time exam nanti sure mak² ni je yg kepohhhh kan .. hehehe

2 comments:

Nurmala said...

hahaha...
teringat masa kecik2 dulu pon kita dok teringin je naik pelamin tu

Aida said...

samalah kak aida dulu .. lebih kurang je mcm dia org .. sibuk duk tabur segala benda .. huhu ..