Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, December 22, 2008

Nidji Oh Nidji

kalau org lain kan hari ahad mlm sure duk lepak kat umah je kan tp aku ni boleh tersadai kat the zouk, ampang dgn bebudak ni .. ekceli aku menang tiket kat era .. ada 4 keping tiket utk konsert Nidji .. honestly aku tak kenal pun sapa nidji ni dan aku tak tau yg mana satu lagu utk band ni .. mungkin aku pernah dengar cuma aku tak tau sapa .. terukkkkk kan aku ..
hari tu aku cuma tumpang kete ct dgn hubby dia je .. sampai kat sana jumpa dgn adeq dan aku redeem utk amik tiket tu .. dapatlah goodie bag yg mana isi dia ada cd, note pad, batch dan sanitary bag yg ada lambang mtv chanel .. pastu, aku terpilih utk meet & greet nidji .. wahhh .. dlm hati mcm terasa hebat je kan tp, aku risau gak sebab aku tak kenal pun dorang ni .. belasah je lah ..
aku salute dan tabik spring kat Giring ni sbb baru je bergelar Haji dan dia ni siap sembahyang isya' dulu sebelum perform .. maknanya rock, rock juga tp yg wajib tetap wajib ... bravooo to u Giring !!
mlm tu host adalah nana dan partner dgn burn .. kalau ikutkan ni kali ke3 nana jadi host utk nidji perform kat kl .. dan yg paling best bila vokalis nidji (Giring) cakap "aku suka sama dia tp sudah ada pacar loooo" ..
overall konsert mmg amazing .. maknanya mmg ada lah antara lagu dorang ni yg aku suka cuma tak tau sapa yg nyanyi tu je .. to Giring, u seriously superb beb !! Well-done .. ;)








6 comments:

eZa said...

ceh! pegi jugak??! :P

Aida said...

layan kan saja .. kalau aku nak bg org tiket tu, aku ttp kena pegi amik kan .. jadinya, ajak lah adik² aku tu pegi enjoy .. :)

Nurmala said...

oooo..minat nidji ker??

Aida said...

kak aida tak minat pun .. skang ni banyak sangat penyanyi tempatan dan antarabangsa .. peninggggg kalau dengar radio sbb tak tau sapa yg nyanyi .. ;)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
aduh, bestnyer, dapat nengok nidji dari sini pun okeylah

Aida said...

akak pun minat nidji ekk .. giring tu kan bila dah depan mata ni mmg hencemm lah .. badan dia lagi besar dari badan kita ni ... huhuhu