Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, December 19, 2008

Dinner KSM

smalam aku pegi dinner KSM kat Palace of The Golden Horses .. jadinya, sbb aku tak pernah lagi pegi hotel tu dan nama aku lak naik utk ganti kak Farid aku pun pegi walaupun arahan pertukaran tu aku dapat tau dah petang .. hmm nekad lah aku ni balik rumah pukul 5.30 dan siap selaju yg mungkin sbb aku nak kena amik rizal kat opis .. kira rizal ni partner aku lah mlm tu .. dia pun sama di arahkan utk ganti org gak .. bila sampai kat hotel tu mcm just nice je 7.40 .. tempat duduk free sitting dan aku mencari geng dari psmb .. jumpa tu mmg lah jumpa tp, kalau dah penuh kena gak cari table lain .. last² aku duk semeja dgn Fiza dan juga org KSM .. menu mlm tu chinese food .. minggu lepas pun dinner opis aku pun chinese food gak ..
hotel ni aku dengar 6 star .. tp dlm dia duk bangga dgn 6 star, aku pelik sbb pinggan yg ada kat tempat aku tu kotor .. bukan aku sorang je .. dekat meja aku tu, dlm 5-6 pinggan gak yg kotor .. dan yg paling pelik, napkin fiza ada cebisan sambal kering .. padahal napkin tu baru lagi .. alahaiii .. 6 star tp kebersihan tak mcm 6 star punnnn .. ada satu part lagi haru, masa aku minta warm water cawan yg aku dapat tu bau lipas ... laaa weiiiiii ... betul buat aku gerammm kan ... pada aku tak lah se'gah' mana hotel ni .. so-so je kot ...
artis jemputan malam tu nassir wahab dgn deja moss .. pastu adalah persembahan dari istana budaya, kombo rtm dan juga persembahan warga KSM .. overall best cuma drama yg akhir tu agak membosankan .. menteri dan timbalan pun ada dan aku sempat gak bergambar berdua dgn datuk noraini tu .. cuma gambar aku gelap !!!

pinggan & napkin yg kotor .. :(


deja moss dan nassir wahab tengah perform


persembahan warga ksm

aku dan fiza


Finally lucky draw .. am i lucky ?? ----- >

i'm lucky .. wuhuuu .. tp, hadiah kena collect kat KSM ..

2 comments:

Nurmala said...

skang ni musim dinner la hujung2 tahun nih

Aida said...

tu lah kan .. tp kan menu dia mesti sama je kan ..