Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, December 12, 2008

Annual Dinner ~ Retro 70s & 80s

yippii .. selesai dah semer acara yg penting berkaitan dgn opis .. smalam kira penutup segala aktiviti sosial opis aku .. hehehe .. smalam annual dinner theme dia adalah retro .. jadinya, pakaian mestilah kena retro gak .. aku ni pening gak kepala nak pakai apa .. sbb asyik terpikir polca dot je kalau sebut retro .. nasib baik masa kat melaka aku dah jumpa dah baju yg boleh di pakai masa dinner tu nanti .. ekceli baju tu bukan blouse dia lebih pada short dress tp aku match kan dgn seluar .. jadi nampaklah muslimah sejati skit .. adik aku sibuk suruh pakai dgn tali pinggang besar tp smalam masa test depan mr hubby, dia kata tak cantik .. jadinya, my dress is without big belt as well .. huhu ..
hubby tak jadi ikut sbb takde sapa nak jaga the kiddos .. aku pulak mmg dah confirm mr hubby akan ikut .. jadinya, aku call lah kawan aku ni .. sapa ?? tunggu jap ye .. aku sampai kawasan hotel just nice 7.45pm .. jln quite jammed dgn hujan yg renyai .. aku cuma dapat parking kat b2 sbb b1 fulled !! mana tak fulled sbb tengah sibuk renovation .. dinner this year ada guest artist .. and we are soooo lucky when adibah noor confirmed with us to perform with our budget .. tq so much kak dibah and we are soooo enjoyed yesterday .. :)
minister human resource pun ada gak datang dan jugak chairman and their board members ..
jom kita tengok pic je lah .. aku malas nak mengarang lagi ..




kak ana with her hubby and pic me with her

abg zul wearing elvis the other pic is Adibah Noor perform on stage .. u the best !!

ni lah teman aku mlm tu .. helmi .. tq friend :)

left pic : with aidil .. my partner dancer last year .. haruss bergambar kann
right pic : with rahman officer from finance .. fanatic dayang ok ..


lucky number and the pressie (coffe maker elba)

ni lak antara menu yg sempat aku amik .. lelain semer tak sempat ...

lan (1st pic on left) menang utk king of the nite ..

Adibah yg sporting pakai wig cenggitu kan ..

6 comments:

dill~noor said...

huiyyoo..abg zul pakai bj elvis tue!!
sape dpt best dress?
bgsla..minister pun dtg,mesti meriah gile..psmb skrg makin advance..hehe

Aida said...

advance ke dila ?? ok kot .. best dress utk male dapat kat lan (finance)dan female lak dapat kat wife ghaza (sme) .. enjoy gak tp, lucky draw smalam tak semer yg dapat .. tak best kan ..

The Journey.. said...

baju ko tak se retro kain yg kite tgk kat nilai 3 ari tuh la.. hehhe...

eZa said...

dpt lucky draw ke?? pe hadiah nye?? *wink*

Aida said...

qmie ~ tu lah .. nak beli kain tu , tak sempat dah nak buat dress .. sudahnya beli je baju mana yg sempat je ..

eza ~ dapat coffe maker .. ok lah kan lucky lah jugak ... hehehe

A.R.A.S.H. 910 said...

yup..dayang & anuar is my fav singer in M'sia..huhu.."Dayang Sayang Kamu"