Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, January 8, 2009

4 Tahun Dah ... 7 Januari 2009

Happy Birthday Dina .. ni anak aku yg no 2 .. so far kira yg bongsu lah sbb belum ada tanda lagi utk dapat yg no 3 .. b'day dia smalam aku beli kek je .. tak sempat nak masak apa pun cuma tapau mee soup dgn nasi goreng kampung utk kami 4 beranak .. celebrate pun just 4 of us .. ingat lagi masa aku preggie kan dia dulu .. aku rajin memasak dan rajin buat kerja rumah .. naluri aku ni cakap baby girl walaupun doktor confirm yg baby tu boy .. aku selamberr je beli baju kaler pink sampai mr hubby kata "baby boy lah sayang !!" .. i don't care ..aku tau aku nak beli kaler pink .. skali keluar mmg pompuan u olls .. hah .. sapa nak jawab tu kuasa tuhan .. yg best kan aku ngandung tak de morning sickness, badan ok dan cergas dan alhamdulillah masa nak bersalin pun tak susah .. masa Adin dulu, masuk labour room pukul 4.00pm, 4.16 dah keluar betul² lepas azan asar .. dina lak masuk labour room dlm pukul 10.00pm, 10.11 dah selamat .. contraction pun tak sempat nak rasa .. jadi buat anak mama Nor Adina Fatihah, mama doakan anak mama akan membesar dengan menjadi anak yg solehah hendaknya .. AMIN ...



it's yours .. potong lah mcm mana suka pun ..

2 comments:

eZa said...

hapy bday dina! :)

Mama Adib said...

happy bday dina!!

kita sebaya laa keh keh - adib

pst aida tolong update balik blog jue yea.. kita pindah rumah