Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, January 29, 2009

Atas Kubur ???

serious lah .. aku tak sangka lak aku boleh makan dan lepak² kat atas kubur .. bila aku dah habis makan baru perasan ada batu nisan kubur cina .. warghhhh .. takpe ke ?? mana nak perasan kan bila aku tengah nikmat makan mee kari @ mee rebus dgn cendul kat area bkt cina tu .. ni semer adalah aktiviti aku masa kat melaka .. masa masuk blog sue, dia ada mention pasal stall tepi jln ni .. tp kat pic dia takde lah pulak pasal kubur ni kan .. bila aku tengah sedap makan cendol baru perasan ada batu nisan kubur cina .. harap takde pape lah .. sbb kubur tu pun kubur lama .. lg pun aku tengok org cina pun bukan main sibuk gak makan cendol dgn rojak kat situ padahal masa aku pegi tu time raya pertama dorang .. kita org melayu rasanya tengah sibuk duk keluar masuk rumah mak sedara semer kan .. takde sempat pun nak singgah kat kedai makan .. tp kaum cina ni aku tengok lagi fun dia org makan dan lepak kat kedai .. haru-haru ... jgn jadi hagemaru sudah !!!


1 comment:

riqzmie said...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank