Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, January 21, 2009

Ladies Day Out !!

we did it !! yipppii .. syokk betul smalam .. we went to genting yesterday .. seriously, mmg best and fun .. dari gombak dlm pukul 9.00 am pastu naik skyway dlm pukul 10.oo am pastu sampai genting dlm pukul 10.30am kita org terus pegi breakfast .. kat mana ?? mc d ?? boycott ?? hmm dah sampai genting ni, terpaksa lah korbankan pasal boycott sbb kat sini bab makan kena memilih sikit kan .. hanya fast food je dah tentu halal .. food court genting mmg tak berani jamin .. dari beli nasi lemak kosong rm3-4, baik aku bedal mc d .. alang² nak makan benda mahal kan .. :p
lepas dah breakfast semer, kita org pun pergilah masuk ke outdoor dulu .. kita org warm up dgn main spinner .. tak scary mana pun setakat buai dan berpusing gitu² jerr .. pastu kita org naik cyclone .. hmm biasa je tp seriau gak perut aku bila time dia turun tu kan .. aku tak lah takut sangat .. pastu kita org naik pirate ship .. ini pun rasa ok lagi .. takde menda punn .. ;p pastu kita org teruja nak cuba flying coaster .. hmmm yg ni mmg mencabar .. tp benda ni aku naik 2 kali dah masa aku pegi dgn adik-beradik aku dulu .. mmg menjerit dah kita org sbb rasa mcm melayang jerr .. tp yg hampehh kan, ada bau busuk yg melekat kat tudung .. uwwaaa .. berapa kurun kau org tak basuh hah ??? busukkkk tau takkk .. yg tak best for this time is, we only ride for once only .. masa aku pegi dulu boleh naik 2 kali tau .. kedekut tul lah .. lepas tu kira org dah jadi gila nak naik space shot .. time dulu aku naik lain .. tp kali ni lain .. kali ni dia naik slow sampai kat atas, pastu turun lajuuuu je ke bawah .. wahhh sangat lah excitednya aku kan .. masa turun tu mmg badan aku ni tak cecah tempat dudu tu .. tp rasanya, yg dulu lagi mencabar lah .. hehehe .. kita break dgn makan ice cream .. relax jap pastu kita org naik monorail yg sangatlah lembab .. rasa mcm nak terjunnn je .. pastu kita org break utk zohor dan lunch .. kali ni lunch kat kr .. takde choice lain .. makan je lah ye ... pastu kita org cuba lak flying dragon .. biasa² jerrr .. aku tak takut sangat sbb kat kepala dan minda aku ni sibuk nak main corkscrew .. tp, sbb masa tak berapa cukup aku tak dapat naik .. cuma kita org duk repeat pirate ship dgn spinning .. sempat lah jugak aku masuk crazy space lab .. mmg tak best sampai eza pening kepala dan nak muntah .. hahaha ... kita org pun sempat lah jugak masuk snow world .. yg tak bestnya no personal camera or hp .. tp aku bawak gak hp tu cuma misi gagal sbb banyak sangat mata² .. bila kita org bergambar, kenalah bayar rm30 utk pakej 8r & 5r .. apa jelah .. yg penting happy .. to eza, fifi & intan tq all .. next year kita buat keje gilerr ni lagi ye ..






7 comments:

eZa said...

mane gambo? ;)

nURmALa mAZLan said...

alor...
mana pulak gambar ni..

Aida said...

ok .. dah up load dah .. banyak sangat .. tak terpilih teman ... :)

superduperpapa said...

wow menariknya percutian..huhu

The Journey.. said...

aku mencikkkkk korang!!!

Aida said...

Qmie .. nanti kita pegi ekk .. ok .. jgn lah mencikkk .. huhu ..

The Journey.. said...

anda telah di tag.