Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, January 15, 2009

Clown & Balloon

rasa² korang kan kalau nampak clown yg tengah sibuk duk create balloon yg pelbagai rupa tu sapa yg lebih excited ?? jawapan dia tentulah kanak²kan .. tp, dlm hati aku ni kan kalau boleh nak gak beratur sama .. pastu nak suh clown tu duk buat yg special utk aku .. wakakaka .. mengonggg je kan .. kalau aku yg sibuk q kat situ, harus clown tu lari tinggalkan aku ..
tp, serious cakap the kiddos mmg suka dan sanggup q utk dapat balloon tu .. tp 5 minit je ada rupa dan bentuk .. masuk je kete, dah jadi entah apa² tah .. benda free ni selalu je tak dihargaikan .. kesian benda² free ni ..

akak yg tudung coklat ni aku tak tau lah dia q utk sapa ..

tengok anak aku .. sanggup kan .. ;)

2 comments:

orange said...

kids is alwiz like that..huhu

Aleeya said...

tepegun eh diorg, dak2 mmg kan..my doter pon tepegun klo nengok..

thanx for visiting my blog..slm kenal..jom tuko link..