Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, April 3, 2009

~ Back To Student Life ~


yes .. my status is married, working and part-time student .. dah 30 tahun baru sibuk nak belajar kan .. tu lah dari dulu tak nak habiskan .. sibuk nak kahwin, pastu dapat baby, pastu nak besarkan baby .. lah ni genap je 30 tahun hari tu, azam yg penuh jitu dan semangat yg kuat utk aku habiskan segala apa yg tak terhabis .. lg pun aku rasa takde masalah pun nak belajar sbb kelas setiap hari ahad .. dan yg penting kesungguhan aku tu kan .. korang semer doakan lah agar pintu hati aku ni terbuka dgn luasnya utk menerima segala ilmu yg diajar .. AMIN ..
my 1st classed was last week .. my 1st lecturer was En. Azizi .. mmg best sbb 1st day class dia lebih banyak intro dan proses suai kenal .. and then 2nd lecturer En. Yusoff .. pun best gak .. intro and pre-class and everything .. dlm 5.30 pm kita org dah dibenarkan balik .. kira dorang pun faham, esok nak kena keje .. jadinya tak leh lah perap kita org ni lelama .. nanti ilmu ke mana kita org ke mana .. but, class En. Azizi tu lebih slumber .. siap pesan "sila lah makan ye .. u can eat in my class" .. walllaaaa .. tp tak lah makan yg berat .. mungkin sekadar kudap² kan .. nanti boleh lah aku bawak stok lebih .. hehehe .. so, this week ada class lg dan aku tak sabar nak ke 2nd class .. peace .. :)

4 comments:

dila~noor said...

bagus2..
ambik course ape?still IT lg ke?
apepun good luck ok..
tgkla nnt kalu kak aida ok,mesti sy pun teruja nk study =)

Aida said...

dila ~ takde maknanya kak aida nak pi habiskan sc comp tu .. kali ni kak aida buat hr .. hahaha .. nak ganti tempat suzie .. hehehe

dila~noor said...

hehe..HR sng..nnt kalu ade ape2 leh tnye sy yea..

Aida said...

dila ~ oo master hr ekk .. boleh lah turun kan sikit ilmu ye ..