Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, April 6, 2009

Qmie's Solemnization

Jumaat lepas aku on leave ptg sbb nak teman Qmie nikah .. bukan aku aje .. malah eZa pun sama apply cuti ptg .. the last and only SHE married .. tema nikah ptg tu sure pink sbb makcik ni mmg taksub dan sangat suka dgn kaler pink .. sampaikan gen2 tu pun habis dia sembur nya pink striking .. lah ni swift tu je tak tergamak nak sembur kan .. hehehe .. aku sampai kat KDE dlm pukul 2.30 pm .. qmie dah siap dicantikkan oleh kimie kajang .. hmm 1st time aku jumpa kimie kajang ni .. dan hasil dari sentuhan kimie kajang ni, Qmie's look perfect! aku suka lah bila tengok org makeup² ni .. hehehe .. dlm pukul 3.15 pm kita org semer gerak ke masjid area situ .. bila zam & family dah sampai, tok kadi semer dah ada maka bermula lah episod ceramah utk bakal pengantin dan kami² yg jadi pengiring ni .. akhirnya .. zam succeed with 1 akad .. bravoooo .. lepas tu zam terus solat sunat dan terus juga solat asar .. later on baru lah batal air sembahyang .. jom layan pic ok ..





pic Qmie dan mama .. mama tu mcm ada iras safura kan .. pastu pic Qmie dgn kamera dia .. woittt cik kak .. duk diam² boleh tak .. paparazzi kat bilik tu pun dah cukup ramai dah tu .. dia pun sama nak jadi paparazzi ..





yes .. for head dulu ye zam .. hehehe ;)

from both side Zam & Qmie

me & eZa .. poyo kan ..

5 comments:

Anonymous said...

me n eza poyo kan?
memang poyo pun zassss..
sah2 lah teringat zaman atas pelamin..

Aida said...

woi Anonymous .. kau dah balik keje ke ?? kau tidor mana hah smalam ??

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

hahhaa.. nice meeting u n eza.. boleh la kita suh qmie buat not so bachelor party lepas dia balik hornymoon dia

giea1011 said...

aku lepak rumah vanni.. ingat nak balik. aku nak g f1.. pergi tapi x lepas

Aida said...

hana ~ tq drop by .. nice knowing u too hana .. gila² and happy tak hingattt ..