Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, April 24, 2009

Lunch With Birthday Girl

bulan ni mmg bulan celebrate birthday lah .. hari ni birthday kak anna .. opis mate aku .. jadinya aku, fiza dan nor telah order kek kat sr pastu celebrate kat waroeng penyet .. yes .. again and again hanya di penyet house .. rasa aku hari rabu lepas baru je makan kat situ .. hari ni makan lagi dan lagi .. adoiiyaiii .. boleh jadi tauke penyettt lak lepas ni ye .. hehehe ..
oleh sbab hari ni rehat lama skit, kita org pun dgn confident nya ke penyet .. wakakakaka .. kalau tak sempat pun aku sure akan kasi sempat .. so, jom lah layan gambar sbb aku dah sangap !!

no 38 .. cake for kak ana .. sedapppp nya ..

birthday girl yg terkejut .. hahaha

ehh .. kamera kat sini lah .. mana ada press pun .. hahaha

birthday girl yg makan dulu ye ..

left pic fiza .. so sweet .. preggieee ye .. then right pic me and nor ..

To Kak Anna ~ Happy Birthday .. moga panjang umur dan murah rezeki selalu .. may happiness will be with u ever ..

1 comment:

A.R.A.S.H. 910 said...

epy bday epy bday..cake yg sedap! huhu =)