Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, April 3, 2009

Talentime ?


It's done !! aku dan fara pi tengok last week gak lepas makan kat muhibbah tu .. so far citer tu interesting sbb muhibbah .. malay, chinese and indian in one movie .. dan aku paling gelak sakan bila jaclyn victor cakap india .. wallla .. mmg terselah kau .. overall citer tu best cuma kalau pikir logik tak mungkin benda tu berlaku .. entahlah ye .. bercakap pasal hati dan perasaan ni buat aku blurrr kejap .. hahaha .. tp aku nampak fara nangis .. jiwang lah lu beb .. kalau dah mmg patut part tu kena nangis, takkan nak gelak lak kan .. gilooo ke ape ?? aku takat bergenang jelah .. tp kan citer ni ada sense of kotor gak skit .. tak banyak lah skitttt je .. cuma antara sedar dan tidak je .. mmg satu panggung lah gelak time tu .. hampehhh je ..
lepas ni aku nak pi tengok shopaholic tu lak .. mcm best je eZa cakap .. Fara, bila lagi kita nak pi rewang ???

nak gak berposing dlm panggung

3 comments:

eZa said...

must watch! shopaholic tuh mmg best! ;)

@xiM said...

dua dua movie ni best..shopaholic dan talentime!!layankan ajer..

:)

Aida said...

eZa ~ dah ada kereta ni, akal pun panjang je kan .. nanti aku pi layan lah citer ni ..

@xiM ~ tq sudi singgah ..