Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, April 8, 2009

Qmie's Reception ~ 04.04.2009


pic kat atas ni masa time nak tayang slide .. kelakar lah jugak bila tengok pic time zaman bercintan-cantun tu .. aku dgn eza sampai agak lewat .. sesat !! pastu nak cari parking pun boleh tahan gak seksanya .. hehehe .. pastu kita org main belasah je duk meja kat depan sekali .. nampak qmie dgn zam pun jauhhhhh jerrrkk .. hehehe ..

mcm biasa, majlis mula dgn bacaan doa pastu ada acara merenjis, pastu pengantin turun utk makan beradab .. sambil makan tu, kami dihiburkan oleh pemain angklong .. bestttt .. jadi gak kau amik brother ni ye .. pastu sambil makan beradab tu, adalah adik qmie bagi ucapan since dia satu²nya adik qmie .. sedihhh lah dengar suara dia .. pastu hana lak naik bagi speech mewakili kengkawan .. kelakar lah hana sbb suara dia menggeletar .. seram sejuk kot .. apa pun, welldone .. you did it .. dah siap makan, pengantin naik semula ke pentas utama utk acara potong kek sambil along main angklong tu dgn lagu favourite qmie .. feeeling ok .. pastu qmie terus ke pintu masuk dewan utk bersalam dgn tetamu yg dah nak balik .. aku dgn eza lepak je sekitar dewan tu sbb kita org nak bergambar dgn pengantin .. masa peluk qmie tu terasa mcm akan kehilangan kawan .. alaaa .. dia tak kemana pun cuma bertukar title je .. hehehe .. to Qmie, aku dgn sepenuh hatinya mengucapkan selamat pengantin baru dan semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga akhir hayat .. semoga kebahagian dan keberkatan perkahwinan ini melindungi kau dan juga zam .. AMIN ..




aku dgn eza yg overr .. memula kat tangga .. pastu terus naik atas lagi .. hehehe ..

us with bride & groom

3 comments:

The Journey.. said...

thanks babe for being there all d way... aku tukar title jek... lunch bersama masih boleh. hahah..

Aida said...

Qmie ~ welcome .. what friends are for right?? yg wajib mcm berbuka puasa tu boleh ke ?? mcm aku dgn eZa ok ajerkk .. kan eZa .. huhu ..

Anonymous said...

baru tahu yang ko n kak eza OVER ACTING.. MINAH2 PERASAAN.. he..he... aida ko cakap nak belanja kek yang kak eza beli kat the curve tu.. bedek lebih.. zasssssss