Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, April 14, 2009

Jom Movie

aku duk layan tengok wayang hari sabtu lepas .. kalut sangat nak up date, pastu terlupa .. hari ni aku mcm free dan rajin skit jadi aku nak upload citer weekend lepas .. sabtu lepas aku tak kemana cuma lepak kat rumah dan telah rajin lagi kali ni dgn memasak soto ayam .. ni makanan favorite mr hubby jadi aku dgn gigih sekali memasak .. pastu lupa nak amik gambar .. hehehe .. sebelah ptg, fara call ajak aku melepak kat umah dia .. boleh bawak the kiddos mandi pool .. mr hubby bg green light sbb dia sendiri tak larat nak berjalan .. jadi aku bawak the kiddos ke hill park phase 3 .. cuaca agak mendung .. sampai je umah fara, tengok mak dia dah siap masakkan kami mee hong kong .. yummmyyy .. makan lagi .. mmg superb lah fara mee hong kong .. nanti boleh makan lagi kan .. hahahaha .. mmg muka tak malu aku ni .. pastu, dah siap makan semer the kiddos dah tak sabar nak mandi pool .. aku pun melayan je lah si kenit 2 org tu .. lepas tu, aku pun mcm dah tak sedar diri skit bila tengok pool org dewasa .. lg pun dorang takde rules & regulation utk pakaian .. as long as u wearing something and tutup aurat .. bagusss .. jadi aku pun sama mandi kolam .. haishh .. lama dah tak mandi pool ni .. lg pun aku tak pandai berenang .. gitu² je setakat apung badan tu boleh lah .. hehehe .. mandi pun tak lama sbb hari dah semakin mendung .. then ajak the kiddos naik dan tukar baju semer .. pastu makan lagi .. the kiddos je lah makan .. aku dah tak larat ..


** kesian the kiddos .. mandi pakai shirt dan seluar pendek je .. next time mama belikan baju mandi ye .. PROMISE !!
pastu aku hantar the kiddos balik suh mr hubby jaga sbb aku dgn fara nak tengok movie .. memula dah booking kat mid valley .. tp aku rasa nak cari parking mesti masalah .. jadinya kami ke jusco metro prima .. aku suka lepak tengok wayang kat sini sbb tak ramai org .. starting dia je mmg dah seram .. bila dah suku cerita, aku dah mcm biasa .. tak takut sangat .. kira dah boleh agak apa akan jadi .. overall citer, ok lah tp pada yg mmg penakut tu aku tak galakkan korang pi tengok sbb sure korang akan teringat dan terbayang .. tp kan, time Julia tu di rasuk, mmg kelakar .. cuma Julia Ziegler tu seksiii lah .. sampai kan tok imam pun telan air liur .. huhu .. pierre tu pun mcm biasa je .. looks more matured and ada tokoh jadi romantic husband .. yg penting, habis pop corn aku makan malam tu .. hahaha



aku dan fara ..

psst: Fara, aku culik pic ye .. TQ

11 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak, dah tgk jgn tegur eh?? huhu~~ seram ker??

A.R.A.S.H. 910 said...

mcm best jer..

Mama Adib said...

trima kasih duan keladi
mak takkan tengok sama sekali

keh keh

Aida said...

mala ~
citer tu masa opening je dah mmg seram .. nak² yg ada jenazah org meninggal tu .. aduhaii .. ajak B tu pegi ye ..

Aida said...

A.R.A.S.H ~
mmg best .. nanti nak ajak awak pi tengok shopaholic lak .. tak tengok lagi tu .. sudi tak ?? hehehe

Aida said...

mamaadib ~
mak yong .. sbb awak tengah preggie, jadi saya tak galakkan awak pergi ye .. nanti saya hadiahkan awak dvd dia yg original .. hehehe

CT NORAMIZA said...

aida - belum tgk lg saya dah takut, naper mesti ada gambar org tua kat belakang nadia mustafa tu kena ikat, mmmm tatuttttttt...

The Journey.. said...

aku ada byk movie yg nak tgk tp tak sempat2 nk tgk! grr!!

Aida said...

CT ~ alahai .. kalau awak takutkan, disarankan jgn tengok .. sbb boleh mengganggu emosi dan konsentrasi ..

Qmie ~ aku ingat minggu ni nak layan shopaholic lah .. dari hari tu lagi .. tensiii tak dapat tengok lagi ni ..

Marsha~ said...

woooaaahhh.. bestnye hubby jaga anak while u tgk wayang.. syok betul.. sporting sungguh hubbymu.. :D

Aida said...

marsha ~ rezeki saya kot dapat hubby yg WILLING to do that .. alhamdulillah .. dan selalunya kalau dia keluar melepak saya pun tak sekat .. hehehe