Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, April 28, 2009

Cup Cake !!


ni ada lah cup cake yg telah di buat oleh my class mate mariam .. dia ni mmg suka masak kek tp tak suka makan kek .. alahaiiii .. bagus lah awak mariam .. tp kalau dah setiap minggu awak bawak kek, surelah kengkawan awak ni akan tembam dan bambam .. hahaha

inilah mariam .. sooo sweett lah u mariam .. (kata² pujian ni ikhlas ok)

my class mate yg menjamu mata mereka sambil memilih .. hah .. pilih kak .. yg pic kanan tu aku punyalah kan .. hahaha

4 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

wah bestnya ada member camni! huhu

eh2 mcm dira je tu? dia pun stdy sama ke? course apa ek?

Aida said...

A.R.A.S.H ~
mmg best sbb kenyang je makan kek kat class .. dira lah tu .. dia pun sama gak buat course tu .. HRM

giea1011 said...

macam best je aida...
jangan lupa yer belikan aku kek coklat... zasss

A.R.A.S.H. 910 said...

owh HRM..ni degree or dip?

mahal x fees kat UM?

brp lama?