Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, April 14, 2009

Primary School

Pagi ni aku duk sibuk searching dan google pasal sekolah anak aku .. punca aku google ni sbb sekolah yg aku daftar hari tu, dah bg tau pasal sekolah tu dah fulled .. aduhaiii .. mana aku nak hantar anak aku ni ?? masa tengah jln² kat area bandar sri damansara, aku ternampak sign sekolah sri bestari .. hmm rasanya mcm sekolah private .. tetiba je aku tergatal mulut cakap kat mr hubby nak hantar adin kat sekolah tu .. pastu mr hubby cakap, pi lah tengok mcm mana registration fees tu semer .. dan aku dgn jayanya telah melancarkan misi utk meninjau sekolah tu .. so far, mcm ok .. korang cuba klik kat sini --> http://www.sribestari.net.my/
jadinya kat sini, aku nak minta pendapat kengkawan semer sama ada patut ke tak aku hantar anak aku sekolah kat sini ..



**aku suka dgn moto dia .. "treat your child like our own"

2 comments:

dila~noor said...

dah besar adin..nk skolah da =)
pergh!!private skool...
tatau nk kate..sbb usually mmg skolah private bgs in term of exposure n die pnye learning style pun advance..not to mention the english medium used by most of the kids and teachers =)mmgla bgs to be compared by gov school.
mm..cb tgk blog ni..idondrinkmilk.blogspot.com , ni blog cekgu skolah private..kot2 leh dpt suggestion..tp die agak gile2 n happening skitla..hehe

Aida said...

Dila~Noor
tq .. akan cuba google sat lagi .. hehehe