Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, April 20, 2009

~ Kursus ~

yippi .. sabtu lepas aku kena attend kursus teknik menjawab panggilan telefon .. iyerrr jgn tak percaya ok .. satu sbb skang ni kan dorang dah suruh 2 kali deringan dah kena pick up call .. pastu dorang nak mesra pelanggan lah tu kot .. entah lah .. dah nama aku ada, aku pergi jelah .. at least adalah markah lebih skit utk OPA aku tu .. ramai gak yg attend kursus .. utk table aku tu cuma ada kak jas, kak ana, abg mizul dan aku sendiri .. kursus ni 2 hari dari hari jumaat .. so far, mmg ok lah kursus ni .. sepanjang kursus tu, setiap nama yg dia dah hafal mmg asyik kena panggil je lah .. pastu nama kak ana dah jadi ANNA (sebut mcm enna) .. dan paling best nama kak jas jadi JASHA .. hah amik kau .. tergeliat lidah nak menyebut kan .. dah .. meh sini aku tepek kan pic je .. malas aku nak menaip .. keje tengah banyak ni .. huhu ..



3 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

ada kursus ke? so slamat mjwb tel! hahaha

Aida said...

A.R.A.S.H.910 ~
ada .. dah selamat pergi pun .. lepas ni teknik menjawab dah jadi lain lah .. hahaha

CT NORAMIZA said...

aida bestnya kursus tu, tau sbb apa best, sbb pakaian santai giler!!! huhuhuhuuuuu