Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Saturday, April 4, 2009

Feeling Beb

lagu ni mmg tengah hangat kat radio Hot.Fm .. walaupun aku bukannya pendengar setia hot, tp sbb lagu ni aku layan kan saja .. hahaha .. lg pun awek ni comel dan cute .. lagu dia ni catchy dan tak jemu mendengar .. masa 1st time fara suruh aku dengar, rasa mcm lagu dari seberang .. tp tak sangka lah pulak mmg 100% pure from malaysia ..

pic ni aku telah curik secara tak sengaja dari google .. pinjamm ye tuan punya pic .. hehehe .. yuna is wearing tudung ok .. aku pun mcm tak percaya gak .. betul ke dia ni yg nyanyi lagu tu .. cayalah yuna .. keep it up girl .. lg satu, cepat² lah keluarkan album termasuk lagu hot tu ye .. sure aku akan beli yg original ..

ni aku paste lagi pic yuna tengah perform .. best kan bila ada penyanyi wanita malaysia yg popular bertudung litup mcm ni .. mcm waheeda pun best gak .. tp skang ni waheeda tu mcm dah slow skit .. aku rasa tak payah lah aku nak tepek lirik lagu yuna ni sebab dah banyak dah blogger lain tepek kan .. hehehe

2 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

mmg besh!

Aida said...

A.R.A.S.H. ~ tq ye lagu tu .. dah set jadi ring tone pun .. hehehe