Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, April 2, 2009

Restoran Muhibbah

Adoiiiiyaiiii .. baru hari ni aku dapat up date .. satu sbb opisnya server ada problem .. padan muka aku nak tenet kat opis je kan .. pastu aku cuba up dated using my phone, tp mcm lauyaaaaaaa je .. sbb skrin kecik sangat .. jadinya nan-ado lah aku up date dari hari isnin sampailah hari rabu .. kalau time balik rumah mmg lansung tak sempat .. sudahnya hari ni mcm ok je sistem terus aku nak up date .. hahaha .. ni nak citer pasal aku dating ngan FARA hari jumaat lepas .. kita org teringin nak makan kat Restoran Muhibbah yg mana makanan dia nampak sedap dan attractive sungguh .. pastu aku dgn fara gigih sungguh mencari kat tmn tun tu .. pusing sana masuk sini u-turn sana last² jumpa gak .. sampaikan perut aku dah mcm² bunyi .. at last jumpa .. mmg sungguh tempat tu TERSOROK .. sampai je, kita org di served kan dgn kacang dan tisu basah, spoon and fork .. err kacang dan tisu basah tu kena bayar tau .. bukan FOC ye .. aku dgn pelahap dan tamaknya mengorder kueh tiow kungfu, sotong goreng tepung, butter prawn , chicken with lemon source, nasi putih utk fara, watermelon juice and mine just fresh orange .. cukup lah tu sbb makan pun berduakan .. sampai je makanan aku, baca bismillah terus makan tak pandang kiri dan kanan .. ekceli kacang tu pun dah habis kita org makan sbb dah kebuluq betui .. apa yg aku boleh komen, antara menu yg aku order tu, aku paling suka ayam with lemon source dan sotong goreng tepung .. udang tu so-so lah .. mcm tak garing sangat .. my kungfu kueh tiow tu sodapp .. next time, boleh cuba lagi k .. let's pic taking their part pulak ye ..





air fara tu mmg mintak separuh je .. :P

6 comments:

Marsha~ said...

sedapnyeeeeeeeeeeee mee tuh!! pergh!

Aida said...

dear food lover,
marilah ramai² kita pi makan nanti kat situ .. kita buat blogger day .. huhu .. mcm best jerrr

dila~noor said...

huh..nmpk sdpnye kueyteow tue..
meh cni sepinggan..heheheh

Aida said...

dila ~ mmg sedap .. nanti dtg kl meh lah kak aida belanja dila kat sana ye ..

eZa said...

wah! wah! wah! ;)

Aida said...

eZa~ kita kena cuba tempat ni ..