Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, March 27, 2009

Baked With A.R.A.S.H.


korang tengok pic kat atas ni .. ni nama dia cookies ye .. hahaha .. sib baik Cik Rahman yg baik hati ni duk hantar kat aku .. pepagi tadi tengok kat blog A.R.A.S.H. ni buat aku tertelan air liur .. apa taknya pepagi dah tengok pic cookies yg menggiurkan .. aku ni bukannya boleh tengok benda makan .. jadi jgn nak salahkan org pulak kalau nafsu sendiri tak boleh nak kontrol .. hahaha ..
rasa dia mmg sedap dan confirm aku tak sakit perut .. pastu dia banyak kacang .. lagi lah akak ni suka kan .. hmm tak nak buat business raya ke .. hehehe .. apa pun tq sbb bg resipi dan resipi tu sangatlah simple dan senang .. saya akan cuba sedaya upaya untuk mencuba resipi ini .. ;)

8 comments:

dila~noor said...

saye henak juge =)
mcm best je kak aida..
ade rs mcm famous amos ke?
sharela resipi..ekekeke
confirm tak bersaing..uols kt kl..kite kt jb..
hehe..

Aida said...

mmg best dila sbb rasa dia ngam² je .. kalau famous amos tu kadang dia manis skit kan .. resipi tu akan minta kebenaran dari tuan punya resipi ye .. hehehe

A.R.A.S.H. 910 said...

hahha..

dila, awak tanya aida itu recipe...oklah kan...kalo rajin semuanya jadi..kalo malas..bli je kt kedai..kihkih =)

Marsha~ said...

wooaaaahh.. kalau buat biskut raya ni, rasanye raya pertama dah licin kot.. hehehe

eZa said...

nk skit!

CT NORAMIZA said...

sedapnyaaaaa tgk gambaq makanan. asyik2 makan je, macam manalah perut x buncit.

aida, letaklah resepi.

adipokdi said...

bestnya kak...lapar...nk skit. :)

adipokdi said...

bestnya kak...ada lg ke? lpar ni :(