Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, March 2, 2009

Puhhhhh .. Lega ..

hmmm .. very good monday and good mood today .. yippie .. akhirnya semer dah settle .. pay slip dah settle, borang ea dah edar dan kursus pun dah selamat habis .. jadinya hari ni aku kena settlekan lak keje yg lain .. nanti aku citer weekend aktiviti aku ye .. tp yg ada cuma sunday je lah sbb hari sabtu dah attend kursus .. pada kengkawan aku tahniah ye mana yg performance bagus last year .. keep it up your good works .. aku nya result ?? ok lah than nothing kan ..
pastukan satu lagi, aku nak minta maaf kat korang kalau ada antara entry aku yg ada menyinggung perasaan korang .. tak kiralah .. berkaitan keje atau aktiviti riadah aku .. biasa lah bila time pressure semer benda jadi tak seimbang .. tp aku ni cuma nak meluahkan perasaan je .. so, bila semer dah settle aku tak dendam apa pun .. pasal kursus tu aku attend gak akhirnya walaupun aku lambat masuk .. mungkin takde sapa yg dapat nak ganti aku sbb ada hal kan .. tak kisah lah tang tu .. yg penting duit pun dah ada kat bank, apa lagi ... ENJOYYYYYY lah .. hehehehe


** baru sempat nak tepek pic .. 2nd pic aku dgn sue .. last pic aku dgn trainer dgn kak noriah dan ismadi ..

2 comments:

Marsha~ said...

bolehlah berehat dan lapangkan fikiran di hujung minggu kan? legaaaaaaa...

Aida said...

tu la tu .. bila semer dah settle aman je rasanya ..