Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Saturday, March 21, 2009

19th days for 1901


aku pelik betul time lalu kat 1901 nya outlet the curve masa aku pi dating ngan Fara .. ni pic aku aku amik kenapa org ramai sangat beratur kat 1901 .. ada hotdog percuma ke atau ada celebriti yg tengah masak hot dog tu .. sekali rupanya pasal ni ..

yerrr .. utk hari yg ke19 setiap bulan utk Regular Chicago Beef atau New York Chicken u all semer boleh beli dengan harga RM1.99 atau Rm2 sajerr .. harga asal adalah RM5.90 .. hmmm aku dgn fara berfikir tak sampai 3 saat dan terus kita org masuk q .. apsal masa kita makan kat ayam penyet tak perasan ekk .. tp takpelah .. aku dan fara beratur dgn gigih sekali pastu siap pikir berapa banyak ye aku nak beli ni .. fara confirm beli 4 jerr sbb parents dia balik ke s'pore .. aku ni mcm nak beli 4 jugak tp terpikir macam nak belanja cikgu² anak aku tu .. jadi aku beli 10 sekali .. wahhh tamak kau .. tengah kitaorg leka beratur, kita org nampak ada kakak yg tengah preggie ni pun beratur sama .. aku tak sampai hatilah tengok org preggie beratur dan tunggu lama utk makan .. jadi aku dan fara dgn rasa rendah diri nya sapa akak ni utk tlg dia .. dia pun suka dan terus pas duit kat kita org dan terus blah .. aiii kita org ingatkan dia akan duduk kat kerusi area situ je tp terus lesap .. entah kemana lah akak tu pergi .. kita org siap cakap, kalau akak tu tak datang kita tinggalkan saja hotdog dia kat meja sekali baki duit tu .. senang cerita kan .. pastu tetiba nampak akak tu dtg balik sambil bawak air 2 cup utk kita org .. alahaiii .. sesusahhh je akak tu .. memula aku dgn fara ingatkan akak ni org indon .. tp rupanya org sarawak pastu manager kat market area lagi .. dia blah tadi sbb nak belanja kita org air rupanya .. choclate milk shake tauuuu tak .. wahhh tak sangka lak tolong org boleh dapat balasan mcm ni kan .. akak suka ..

krew 1901 tengah gigih menyiapkan order yg berlambak tu .. sampai brother tu cakap, "nak kencing pun tak sempat" .. aku dan fara sempat pose ye .. ;)

menunggu order kita org ..ni pose poyo nama dia .. hahaha

p/s : aku terpaksa beratur untuk 35 minit .. nasib baik kita org dah kenyang dgn ayam penyet ..

4 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

worth it lah tew..huhu

Aida said...

A.R.A.S.H ~
worth it kan .. lebih 50% disc dia .. nanti next month nak pegi lagi lah ..

A.R.A.S.H. 910 said...

pernah makan skali kat plaza masalam, shah alam..ok. huhu

Aida said...

sekali je ?? anak saya mmg suka isi dia je .. roti tu mak dia yg kena habiskan .. tak aciii betul ..