Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, March 12, 2009

TQ EZA


2 pic kat atas ni hadiah utk kita org .. yg aku punya nak bg eZa tu, kecil je kotaknya .. harap kau sukalah ye .. gigih aku nak balut .. hehehe ..

ni sessi aku nak bukak hadiah kat umah .. eZa ucap b'day aku yg ke 29 lah .. tp dia dah betulkan balik .. wahhh muda akak kau ni setahun ye ..

mmg dasatt lah dia bungkus hadiah tu .. 1st wrapper kaler coklat .. hmm fav kaler nampakk .. aku bukak dgn cermat sbb boleh simpan .. hehe .. pastu tengok ada lagi balut .. kali ni pink kalerr gitu .. yg ni mmg tak boleh nak bukak dgn cermat sbb dia double sided .. tp cantik .. suka gak wrapper ni .. :)

ni lah dia .. tq .. akak sukaaaa kain ni .. confirm akan jadi baju kurung dlm masa terdekat .. hehe

3 comments:

nURmALa mAZLan said...

wah wah..
dapat hadiah eh kak

eZa said...

ceh! siap publish isi dia :P

sib baik suke ;)

Aida said...

mala ~ tu lah tu .. ada gak yg sudi bagi hadiah kan ..

eZa ~ apa pun hadiah aku suka .. tak pernah pun tak suka .. syukur alhamdulillah .. :)