Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, March 16, 2009

Dasyat Tak ?

hari ni aku nak buat entry khas utk anak buah aku .. entry utk adik ipar aku kahwin tu kejap lagi yerr sbb ada banyak pic yg nak kena edit .. anak buah aku ni nama dia Muhammad Muzamir .. anak pada akak aku .. lahir pada 1 julai 2003 .. kira sebaya anak aku adin lah .. dia mmg ganas okehhhh .. pernah masa kat tabika kemas, dia adabedal anak org .. itu pun sbb budak tu kacau dia dulu .. kalau tak tak gaduh pun .. biasa lah bebudak kalau berkawan kan .. tak gaduh tak sah .. tp peel amir ni dia tak kacau kau, kau jgn kacau dia .. kalau tak sure teruk lah kena bedal .. skang ni dia dah masuk tadika lain .. tadika baru ni siap ada swimming lesson .. perghhh .. pasni boleh ajar mama swimming .. ni aku cuma nak citer yg dia ni mmg suka otromen tu .. banyak lah patung dan segala aksesori pasal otromen yg jadi koleksi dia .. masa aku singgah umah akak aku hari tu, aku terkejut tengok dia boleh susun semer toys dia .. toys ni semer jgn lah korang terusik skit .. sure dia akan marah .. nasib lah anak aku tak turun dari kereta .. kalau tak harus dorang akan usik semer otromen ni .. koleksi yg dia susun ni campur² .. ada jam .. ada kereta .. tp yg best tu dia susun ikut group .. kalau kete, dia letak je kete .. kalau jam dia letak jam je semer .. pistol pun ada gak .. hehehe


ni lah dia .. time habis belajar kat tadika kemas ..

2 comments:

The Journey.. said...

bak datang!! giler fanatik!! chaiyok!! haha

Marsha~ said...

perghh.. pengemas budak ni.. bagus.. ni mesti lahir tahun tikus ni. adik sy lahir tahun tikus, semua mainan dia simpan dan susun cantik2.. mainnye tidak.. hehehehe..