Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, March 18, 2009

Valuable and Precious ..


gambar jam ye kengkawan semer .. sbb apa aku tepek gambar jam ni ?? sbb aku dah pakai jam ni sejak aku umur 15 tahun lagi .. maknanya aku dah simpan dan pakai jam ni utk tempoh 15 tahun .. lamaaaaaa nya .. brand dia seiko je .. dan jam ni sebenarnya limited edition .. kalau tak silap masa ayah aku duk beli tu dlm rm500 lebih je .. tp kan jam ni bukan lah ayah aku beli utk aku pun .. tp ayah aku beli utk adik² aku .. time tu ayah beli 2 pasang .. satu yg ada gold line dan satu lagi tu kosong je .. pastu adik aku si aziah tu mcm tak nak jerrr jam tu .. sbb zaman dulu jam guess yg besar gedabak tu tengah hottt .. jadi aku pun rembat jam ni dari dia .. dan sampai sekarang jam ni masih lagi melekat kat tangan aku .. tak pernah lagi rosak .. cuma aku dah banyak kali tukar bateri je lah .. aku sayang sangat jam ni .. pernah dulu aku termissed place jam ni dan aku boleh meroyan sekejap .. tak tau kenapa .. tp aku mmg teramat sayang jam ni .. mr hubby pun ada hadiah kan jam time kahwin dulu, tp aku jarang pakai .. pakai pun time jam ni dah habis bateri .. betapa aku sayang kan jam ni .. jadi kat sini, aku nak TAG kengkawan aku semer utk pamerkan barang kesayangan korang yg dah lebih 10 tahun korang simpan .. tak kira lah apa pun .. bantal busuk ke, teddy bear ke dan apa jelah yg korang rasa Valuable dan Precious tu .. hehehe

This TAG belongs to ~
1) eZa
2) Qmie
3) Sue
4) Marsha
5) Dila-Noor
6) Mama Adib
7) Hafez
8) ieza
9) mala
10) fara
11) mama alia
12) Arash (kalau sudi)
13) SEMER SILENT READER YG SUDI NAK AMIK TAG NI ..

6 comments:

eZa said...

wah! susah tul tag nih.. ade ke eh aku simpan barang berumo 10 tahun... ermmm pe eh? :P

dila~noor said...

ish..kene pk pjg ni..ape yg sy smpn ekk..hehe
byk tak tekato..tgh pk ade ke yg smpai 10 thn..hehe

Aida said...

eZa
sure kau ada punya .. cuba kau fikir .. tu felix the cat tu ada lg tak ??


dila~noor
pikir.. pikir.. nananana .. hehehe

Mama Adib said...

wah wah dah pandai menjadi ibu tag lak yer

Marsha~ said...

wooaaahh.. kena tag rupanya.. akekekeke.. rasanye macam takde je brg yang simpan lebih 10 tahun.. herrrmm.. takpe, akan diusahakan jugak. tak sabar nak balik rumah utk membongkar ni.. hehe

Aida said...

MamaAdib ~
tu lah .. ni tag terbaru utk tahun 2009 .. hahaha

Marsha ~
tak sabar saya nak tengok awak tepek kat blog .. sila lah ye .. ;)