Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, March 10, 2009

Sapa Tu ??


Aku saja je amik pic ni dari belakang .. sbb dia ni artis .. maksud aku yg perempuan tu lah .. yg baju kuning tu mr hubby artis ni .. artis ni dah lama tak berlakon .. lebih fokus pada keluarga dan business .. dan paling best dia sangat sempoi .. artis ni duk sebelah rumah adik aku kat melaka .. aku ni jarang pergi umah adik aku tu .. lebih suka melepak je kat umah mak ayah aku.. jadinya, bila dia celebrated birthday anak dia yg sama tarikh dgn aku tu baru lah aku dgn rajin nya akan dtg ..

yang sebelah erma tu tulah artis nya .. korang kenal tak ?? jenuh aku nak cari gambar time dia jadi artis .. tp tak banyak yg ada ..

atau pun pic yg ni pun boleh lah .. kalau yg kenal tu ok lah .. pada yg tak kenal tu tak dapekkk akak nak tolong .. nama dia bibiana layola atau nama islam dia Nur Habibah Lee Binti Abdullah atau dia suh aku panggil dia kak yana .. kalau tak silap umur dia 39 kot .. dan dia sangatlah sporting dan baik ok .. siap ajak aku dtg saloon dia .. hmmm rasanya aku mmg akan pergi lah kot tp tak tau bila .. hehehe ..

korang tolong abaikan muka aku yg agak senget tuuu .. tu lah kak yana a.k.a bibiana .. kecikkk je org dia ..

2 comments:

nURmALa mAZLan said...

kak, tak silap kita dia ni kak vee kan? janda aziz m.osman tu

Aida said...

mala ~ dia kakak kepada vee tu .. kira bekas adik ipar aziz m osman lah .. hehehe