Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, March 25, 2009

Wedding Invitation ~ Mala


hmm .. nilah kad wedding invitation from Cik Mala .. akak terima since last week lagi .. tp akak teramatlah busy nak buat gaji, jadi tak sempat nak upload .. rasanya insya'allah akak akan pergi yg sebelah lelaki je .. sbb utk sebelah mala kak aida ada class .. mesti pengantin baru ni cantik dan comel kan .. iskk .. tak sabar lah nak pegi dan tengok mala bersanding di atas pelamin yang indah dan glemer itu .. hehehe ..

6 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

awak further stdy ke? since when? kat ne?

Aida said...

A.R.A.S.H 910 ~
saya baru je start class this week kat UM .. hope success lah target saya ni .. :)

dila~noor said...

wa..tahniah!
nnt bljar rajin2 ye..sy pun ade niat nk further ni sbb da nk kejer kt utm..leh dpt discount byk..hehe

Aida said...

dila ~
untung kan dapat keje kat utm tu .. nanti dah keje situ, join lah conference 2009 ye .. tlg promote awal ni .. hehehe

dila~noor said...

hehe,pndai je k.aida meng-approach sy..sbb mmg sy attach kt corporate affair..so most probably blhla dpt opportunity to attend..
tgkla nnt ye =)

Aida said...

kalau pegi kan, tlg jual nama kak aida ye .. sbb nak dapatkan markah utk OPA 2009 ..