Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, March 4, 2009

Hujan Yang Lebat

Dua pic kat atas ni adalah yg sempat aku amik smalam time 4.30 pm kot .. time tu mmg dah gelap betul .. rasa time tu mcm dah pukul 7.00pm .. pastu hujan yg lebat .. jln mmg confirm lah jam kan .. mcm korang tak tau penduduk kat kl ni .. hujan renyai pun boleh jadi jammmm .. ni kan pulak kalau dah sampai hujan lebat kan .. mmg time mr hubby jemput aku kat opis pun dah lewat dlm 6.30pm .. tp time tu hujan dah reda dah .. aku sampai kat umah dlm pukul 7.30 .. ciannn anak aku duk kat nursery tu lelama kan .. takpe, smalam aku belanja dorang ayam goreng uncle bob .. hehehe .. nanti next time aku nak snap lah pic ayam goreng uncle bob tu .. sbb aku pun suka ..

2 comments:

eZa said...

last tuesday aku drive g keje. sib baik aku redah je balik ms ujan tgh lebat tuh. kalau aku tgu reda mau kol 9 aku smpai umah. isk!

Aida said...

drive ekk .. kalau aku tau, sure aku dah ajak kau melencong .. haru je ..