Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, March 5, 2009

Dah Besar Ke ?

korang jgn lah pikir lain lak baca tajuk entry ni .. ni bukan besar apa .. ni citer pasal anak aku yg makin membesar .. bila dah makin besar, makin nakal dan ligat dorang ni .. kalau balik je umah confirm dorang akan gaduh .. sampai aku nak mandi pun tak senang sbb dorang ni ada je benda nak gaduh .. yg selalu jadi mangsa adin lah .. dan adin jugak lah kena mengalah .. yg anak dara aku tu dia tau nak cubit je .. mcm ketam betul .. asyik je nak cubit abg dia tu .. tp kalau abg tak usik, takkan adik nak cubit kan .. mcm tu jugak kalau pegi makan kat kedai .. berebut nak duduk sebelah aku pun boleh jadi hal .. sudahnya, aku selalu suruh dorang duduk berdua while aku duk lah dgn mr hubby .. adin skang ni kalau makan luar, dia mesti kena sepinggan .. tak leh dah nak shared dgn dia .. yg adik selalunya aku lah yg suap .. senang dan cepat .. cuma yg buat aku tensi skit sbb adik tak suka pedas .. tak boleh jadi ni .. org melaka kena pandai makan pedas .. kalau tak sesia je ada darah melaka kan .. hehehe


** ni time dorang baik lah .. time gaduh, huru-hara ok ..

6 comments:

Mama Adib said...

mcm muka aida skit2 adin ni he he

Aida said...

sikit je ke mamaadib .. cakap lah banyak .. hehehe

dila~noor said...

cpt mase berlalu,dulu kecik je bdk2 ni..
terint muke dina pg2..monyok je ms kak aida nk anta kt taska dulu..hehe.pastu kene dukung 2-2 tu..mak bapak mithali katekn =)

Aida said...

tu lah dila .. skang ni kejap je dorang dah besar .. kadang rindu nak dokong dorang, kak aida buat jerr ..
cuma din je lah tak larat nak dokong ..

Marsha~ said...

hehehe.. tak JEBAT ar kalau tanak makan pedas.. hehehe

*pssstt, sy sudah tukar url blog.. Utk lebih privacy. TQ

Aida said...

tu lah tu marsha .. ni tengah mengajar dia makan pedas skitttt .. tq ye update url tu .. kalau tak rindu nak tengok Qila tersenyum ..