Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, March 13, 2009

ANAK GAJAH

korang ingat kan ada entry lepas citer pasal lagu anak kambing ?? hah ni pulak pasal lagu anak gajah .. aku tau .. korang pun pelik .. mana ada lagu anak gajah kan .. ni citer tadi masa on the way nak balik melaka .. anak aku dina nyanyi mcm ni -:
nenek nenek si bongkok tiga
siang malam asyik berjaga
mencari cucu di mana saja
nenek ku kahwin dgn anak GAJAH

aku pun cakap lah .. bukan lah .. nenek ku kahwin dgn anak RAJA .. tp sbb dia dah hafal "anak GAJAH", makanya automatik lagu tu kena ada anak GAJAH .. kesiannn nenek tu yg kahwin dgn anak GAJAH .. hahaha ..

2 comments:

dila~noor said...

hahha..
yg budak mak sy baby sit plak nyanyi lagu wonderpet camni
kt rangkap last..
"kami tak besar,dan kami tak kuat,bila bekerjasama semua jadi BUDAK.."..
ajar cakap mudah pun ttp jd budak jugak..hehe

p/s:cmne plak kalu nenek tu kawin ngn anak gajah..takleh bayang..kesian betul..

Aida said...

tulah tu dila .. susah dah nak betulkan balik kalau mind dorang dah set mcm tu .. accept it and lough after it .. hahaha