Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, March 17, 2009

Uteh's Wedding ~ Sanding Time

Kali ni aku nak tepek pic time sanding .. lepas je akad ni kah, dlm pukul 11 tu kita org balik .. keluarga ayu jamu kita org makan mee goreng, bihun goreng dan kuih muih .. kenyang lah aku sbb aku tak sempat nak sarapan .. time sanding, aku dah tukar baju lain .. mmg sanggup tempah baju baru kita org ni .. gilerrr hampehh tul .. masa time nikah aku cuba pakai tudung ekin tu .. muka aku mmg nampak bolllaaatt betul .. time sanding, aku back to normal .. nampak lah kecik sikittt muka aku yg besar ni .. hahaha .. time makan kat meja pengantin, semer dah kenyang .. sbb yg pegi mengantar tu dah makan kat balai org ramai .. yg duk kat meja pengantin, aku dgn akak ipar dan adik ipar je .. pastu bapa saudara belah mr hubby yg dtg dari terengganu ada 2 org .. korang tau tak apa tu telur pindang ?? telur yg di rebus bersama daun² herba kot .. entah lah .. aku tak tau dari daun apa yg dorang rebus .. tp hasilnya, telur tu akan jadi kaler coklat .. rasanya, aku tak tau sbb aku tak minat .. tp, cik mek molek anak aku si dina tu boleh makan 4-5 biji telur tu .. makan tanpa lauk nasi dan yg kuning kena humban jerrr .. pastu kalau kentutttt aduhaiiii .. pengsan aku .. hahaha .. jom lah tengok gambar ..

hantaran atas katil .. pastu pengantin yg dah segak .. pastu hantaran yg complete ..


last pic ni korang tengok lah anak² aku tu .. mcm tak ikhlas je nak bergambar .. pastu gambar family ni tak cantik .. mcm gegar skit .. sapa lah tukang amik kan ..

kek ni sedap .. aku boleh makan separuh dari kek ni .. hahaha .. betullll aku tak tipu .. aku kan hantu kek .. ;)

3 comments:

~~ ms. libra ~~ said...

Jgn makan kek byk2..nnt jd bulat cam kek tu kak....hehhehhe

nURmALa mAZLan said...

kak..nnt jgn lupa datang ke nurmala's wedding pulak tau..hehe

Aida said...

sue ~ tu yg makan sikit je sue .. kalau tak harus habis dah ..

mala ~ insya'allah .. ni tengah tunggu wedding kad mala lah ni .. hehehe