Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, February 27, 2009

Sila Berhati-hati

pagi ni aku dapat email ni .. dulu dorang hantar just email with link .. skang ni dorang siap buat warna dan lambang seakan-akan maybank .. jadi pada mereka yg ada maybank 2u tu, tlg lah berhati² sbb dorang ni akan sentiasa hantar email dan hantar email .. smalam aku dapat dia kata dan blocked, padahal bila aku log in ok je .. hari ni dapat yg ni lak .. mcm² ragam manusia ni nak menipu kan ..

2 comments:

Mama Adib said...

aida

jue pun 2- 3 kali dapat,silap gaya org boleh tertipu ni.

btw nak cilok gambo tu jue buat tak jadi

nURmALa mAZLan said...

aha kak..kita pon pernah dapat email org 4ward suh berhati2 sebab dia dah terkena..dia gi tukar password ngan bg detail ngan org tu, pastu duit dia lesap