Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, February 26, 2009

Frustrated & Down

aku gerammmm sesangat .. aku bukan geramm apa .. esok dgn sabtu aku kena hadir kursus .. pastu nama aku listed utk 1st group .. dah lah dgn beban keje tetiba jadi banyak .. jadinya aku carilah org utk ganti sbb utk grade non-executive dan below mmg wajib hadir kursus ni .. jadi aku pun email lah kat semer staff non-executive tu .. tp yg malangggggnya takde sorang pun sudi nak tlg aku .. ya Allah .. apa lah dia org .. tak boleh lansung nak bertolak ansur dgn aku .. aku bukannya sesaja tak nak pegi .. tp esok aku nak edarkan pay slip & borang ea .. takpelah .. dah takde sapa yg nak ganti, aku akan edar kan tu semer hari isnin .. pergilah lantaklah dgn korang yg takde sikap nak tolak ansur .. kalau time nak minta tlg aku, bukan main tersengih menyeringai mcm kerang busuk je .. cakap pun bebaik je kan .. tp bila time aku nak minta tlg, mcm ni korang bg ye .. so, korang tunggu jelah korang punya result tu hari isnin ..

4 comments:

HN said...

sabar kak dada.. biasalar, manusia.. kalau lar saya boleh ganti, saya akan ganti tp apakan daya ;)

dill~noor said...

sian kak aida..sy sgt fhm..yerla,kalu dorg pk yg kak aida proses dorg pnye gaji msti tak cmtu kn..
takpe..sabar jer ye

Aida said...

hafez ~ tq sbb prihatin .. kak dada tak masuk pun .. pergilah lantak .. keje ni lg penting ..

dila ~ nak buat mcm mana .. dah mmg dorang jenis yg pekak dan tuli .. terima je lah .. apa pun tima kasih prihatin ye .. miss u lah dila ..

eZa said...

sabo! sabo! g je enjoy kursus tuh. pi lantak la ngn payslip diorg tuh sume. hehehe :P peace bebeh! ;)