Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, February 24, 2009

Yippi .. Naik Gaji ..

hari ni ada board meeting .. mcm biasa meeting pasal bonus dan increment .. pastu adalah 3-4 perkara berkaitan opis .. alhamdulillah .. dapat gak naik gaji dan extra bonus .. dgn keadaaan ekonomi yg tak berapa bagus ni, aku bersyukur sangat² sbb ada gak kenaikan gaji kan .. jadinya this year kena lah keje lebih gigih lagi .. nak merasa utk A mcm susah jerkkk .. jadi aku akan terus maintain jerkkk .. ni yg tangan aku gatal nak bershopping je ni .. help .. help ..
psst : eZa, aku rasa utk extra bonus ni cukup aku shopping sakan lagi kat bandung .. hahaha

11 comments:

The Journey.. said...

ewah plan bulan 1 tahun depan nampakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.........

Aida said...

tu lah tu .. agaknya kalau aku tak sabar kan, harus bulan depan aku pegi balik .. hahaha

nURmALa mAZLan said...

kak..diorg kat sini pon dah dapat increment tp kita x dapat sb belum setahun lagi

Aida said...

takpe .. mala dapat bonus lain bulan 4 ni nanti .. hehehe

Nor Adilah Abdullah said...

wah naik gaji kata nyer ... jangan lupa kat kami ini yer ...

Aida said...

iskkk .. ada je budak ni .. nanti aku balik melaka, kita makan capati ok .. aku belanja .. settttt

eZa said...

perghhh! leh la blanje aku skali eh? hehehe congrats beb! :)

dill~noor said...

jelesnyeh!!!

ni nk kene bodek2 skit org psmb nie..hehehe...

Aida said...

eZa ~ boleh .. takde hal nya .. kau nak aku blanja kat mana ? kau cakap dan seru je .. insya'allah ok je ..

dila ~ jgn lah jeles .. rezeki anak² dan rezeki utk kak aida pegi shopping lagi .. huhu

Marsha~ said...

syoknye naik gaji, berjalan ke bandung lak tu.... syurga beli belah tuuuuuuuuuu

Aida said...

alerr .. tu je yg mampu marsha .. mcm awak tu syokkk ooo .. jauh jln .. siap ada guling main salji .. lepas ni nak kumpul duit lak .. dapat pi main guling² kat salji .. huhu