Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, February 23, 2009

Betul .. Betul .. Betul ..

two thumbs up !!!! seriously mmg citer ni best .. the kiddos mmg tak sabar okeh .. dari dorang celik je mata hari sabtu tu, sampai ke aku collect ticket mmg soalan yg sama "mama, kita nak tengok wayang hari ni kan??" adoiiiii .. naik letih mulut aku nak jawab .. tp tulah .. bebudak ni kalau kita dah janji, mmg harus kena tunai .. kalau tak satu hari suntuk lah kau nak kena jawab .. aku pilih show yg pukul 9.50pm sbb senang .. maknanya, lepas maghrib dan lepas dinner terus je masuk panggung .. aku tengok kat tgv, kepong prima sbb dekat dgn umah .. hehehe .. tetiba aku tengok kat sekeliling aku tu adalah ibubapa dan anak² .. tuuuu dia penangan upin & ipin .. ada tu yg aku tengok mcm rombongan bas sekolah je .. majoriti mmg family lah yg aku nampak .. aku cuma beli pop-corn large 1 dan 2 mineral water .. kita org ni kenyang lagi sbb baru lepas dinner kat food court jusco .. tepat je 9.45pm, panggung 1 dah boleh masuk .. nasib lah aku dah booking online, jadi takdelah tempat aku depan sangat .. gilerrr packed !! apa yg aku tau penuh .. masa masuk je panggung, anak dara aku cakap "mama, takutlah .. gelap" tu kiranya dia tak pernah lah masuk wayang .. aku pimpin dia sampai kat seat kita org .. bila dah start je, aku tengok the kiddos mmg tak bergerak .. bersuara apatah lagi .. mmg betul² concentrated .. tp bila time yg seram, anak dara aku sekali lg akan menyelitkan muka dia kat lengan baju aku .. siap degup jantung dia laju tu .. hehehe ..
overall, citer ni mmg best .. aku pun rasa suka sangat .. dari mula sampai ke habis mmg tak bosan .. part salleh@sally eja nama pun lawak .. silly= sally .. cepatlah kau keluarkan dvd .. boleh aku tengok dan layan lagi utk kali ke 2,3,4,5 ....

6 comments:

eZa said...

ehehhe tu la, leh layan lg 2,3,4,5 kali lg... ;)

Aida said...

bagus lah kan .. at least ada gak citer melayu yg best ..

Nor Adilah Abdullah said...

kan aku cakap citer nie best bangat .....

Mama Adib said...

wah ku jugak tak kesampaian lagi

nURmALa mAZLan said...

kita x tgk lagi..huhu~~

Aida said...

mamaadib ~ kena bawak adib pi tengok .. mesti dia suka .. dan paling penting, mesti dia duduk diam ..

mala ~ mala pun harus kena pegi .. hehehe .. syokkk ooo .. ingat anak je yg syokk, rupanya mama dia pun syok sama ..