Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, February 10, 2009

Unexpected !!!!!

perghhh .. aku serammm betul lah dgn kejadian pagi tadi ni .. mcm biasa aku kalau nak pegi keje kena ikut highway sg buloh exit jln duta .. masa baru nak masuk tol sg buloh tu mmg tak jam sangat .. tp bila dah touch kad baru jam .. itu pun sbb dari satu lorong terus jadi 6 lorong .. hubby mmg suka himpit tepi sbb situ tak jam sangat .. tetiba aku tengok sebelah aku ni ada satu lagi kereta ie taxi mahal .. rasa mcm airport limo je tp rasa mcm taxi yg mahal tu .. tp aku tak perasan sangat sbb baru nak layan mata aku yg berat sangat .. hehehe .. pastu aku dengar hon motor .. motor tu pulak dah mcm tersepit antara taxi dan lory .. kita org buat tak tau jelah sbb yg blocking dia taxi tu .. tetiba brother motor ni jerit lah kat taxi tu suh ke blakang skit sbb dia dah tersepit .. dlm dia jerit tu, dia siap hentak skit taxi tu punya boot depan .. terus driver taxi ni keluar sambil bawak buloh .. hahhhh sampai mcm tu skali kau ... brother tu pun tak lengah dia lompat je dari motor tu .. terus je jadi drama swasta .. aku dah cuak sbb kejadian ni sebelah aku je .. memula ingat nak snap je pic dorang tu gaduh, tp aku takut .. yg aku cuma dengar ayat "lu ingat lu sapa ???" dari mulut brother tu .. pastu aku tengok driver taxi tu terus cabut masuk kereta .. apsal hah ?? tadi beria aku tengok dia nak belasah brother motor tu .. pastu aku nampak brother motor tu keluarkan walkie-talkie dia .. tak tau lah kalau brother tu polis ke apa .. tp, mmg driver taxi tu lansung tak keluar .. taxi dia pun dah kena kepung .. pastu ada passenger lak dlm tu .. huishhh .. ngeri betul aku tengok keadaan tu .. sampai aku lak yg berdebar² ..

1 comment:

pemerhati jalan said...

tulah essence of life *wink*