Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, February 20, 2009

Menantu ke Anak Hantu ??


3 hero pujaan hati kami .. hehehe .. yang diri kat belakang tu nama dia kita org panggil cupin .. atau nama betul dia musriza .. ni cik abg adila .. adik aku no 4 .. pastu yg baju hitam duduk tu hero pujaan akak aku .. nama dia kita org panggil abg lelek atau nama betul dia roslan .. anak dia dan anak² kita org panggil dia honey .. sbb akak aku duk panggil hubby dia honey .. kengkadang anak aku panggil ANI .. kelakar je aku rasa sbb mcm nama pompuan kan .. tp tu semer mana² yg senang asalkan perasaan hormat dan sayang kena ada kan .. pastu yg baju oren tu tak lain tak bukan hero botak pujaan hati aku lah .. aku pun tak tau mcm mana aku boleh pilih lelaki botak ni jadi laki aku .. hahaha .. tp kalau ikut citer sebenar, aku sebenarnya tak suka brother ni .. dia sangatlah kejam masa aku kena duty kat bkt jalil .. sangatlah kejam sbb mendera kami yg pompuan ayu ni mengangkat kotak² komputer yg berat nya berkilo² .. kau ingat lagi tak za ?? perhimpunan ict peringkat kebangsaan yg Dr. Mahathir rasmi kan tu .. hmmm time tu lah aku kenal tp aku tak suka dia .. tp last² jadi hero pujaan hati lak .. apa kessss ????

2 comments:

eZa said...

yg dibenci2 tu la slalu nye jd jodoh kite. that's y ade pepatah kate 'jgn benci2 sgt'. hehehe :P

Aida said...

tu lah tu kan .. dulu mmg benci sesangat .. tp lah ni dah jadi sayang sesangat .. auwwwww ..