Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, February 16, 2009

Ahli Keluarga Baru ??


ni sepasang je anak aku .. teringin aku nak tambah sbb akak aku skang ni tengah preggie utk 2nd child .. jadinya kalau aku pun preggie gak tahun ni, anak aku dah jadi 3 sedangkan adik dan akak aku baru 2 org .. hmmm advance lak kan .. nantilah .. di fikirkan kemudian .. :)

2 comments:

Mama Adib said...

amboi amboi aida

ade ke nak kena tak mau potong que lak.. jom laa joint d club keh keh

btw dah dapat sepasang yang ke 3 dah tak kisahkan boy ke girl

Aida said...

tu lah tu .. bukan kira potong que ke tak .. entahlah .. sukar ditafsirkan segalanya .. hehehe