Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, February 6, 2009

Spa ??

spa setakat urut kaki dgn picit² badan je kot .. itu lah cara aku utk menghabiskan duit 50 ribu rupiah (RM16.30) dgn berurut selama 60 minit .. mmg sedap sangat .. terasa ringan je kaki dan urat² tangan aku tu lepas kena urut .. tempat spa dia best .. nanti nak cuba cari kat kl ni .. tp confirm tak dapat dgn harga yg mcm tu kan ?? takpelah, nanti aku balik melaka suh je kak yati tu urutkan badan aku ni .. siap sekali mandi wap baru rm30 .. murah kan .. tak sabar lak nak balik melaka ..

toilet dia dan tempat nak berurut ..

us .. fara, aida and intan .. what a sweet memory huh ladies ??

pssst : pada mereka yg nak melancong gunakan khidmat FARA ni boleh lah lawat laman web dia di http://ectraveltour.blogspot.com/ aku ni tlg promote je sbb dah 2 kali kita org guna dia .. mmg best ..

1 comment:

pria & perawan said...

waduhh bagus banget dong!! :)