Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, February 5, 2009

Strawberry


tengok strawberry kat atas ni mmg terliurrr kan .. ni mmg fresh masa on the nak ke tangkuban parahu .. aku yg tamak haloba ni telah beli 5 paket strawberry ni dgn harga 50 ribu rupiah je .. maknanya satu paket RM3.26 je duit malaysia .. dari 5 paket tu, aku cuma sempat makan 1 paket je .. mmg manis, sedap dan rangup sbb fresh kan .. 1 paket lagi aku jual dgn member aku intan pastu 1 paket lagi aku sedekah kat budak hotel sukajadi tu .. lagi 2 paket ingat nak bawak balik tp sayang sbb buah ni terpaksa aku korbankan sbb tak tahan lama .. sampai je jakarta, dia dah benyek .. sudahnya, rezeki tuan punya bas tu sbb aku buat² lupa nak amik .. sorry ye tuan punya bas .. aku nak buang tak sanggup jadi aku tinggalkan je dlm bas .. kalau kat cameron highland, aku rasa mmg tak dapat sepeket RM3.26 kan .. hmmm .. terasa mcm nak pergi je lagi ke bandung ni .. boleh kan abgggg ???

2 comments:

eZa said...

eiiiiii! SEDAP NYEEEEE!!! fav aku strawberry nih. terigt g strawberry picking kt swansea ;)

Aida said...

tu lah tu .. nasib lah mlm tu aku dah fulled tank .. kalau tak 3 paket aku sental .. tp takde coklat cair atau pun whipped cream .. kalau ada, sure makan tak hinggat ...