Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, February 5, 2009

Angklong


Benda kat atas ni pun aku beli .. nama dia angklong .. aku mmg tak pandai nak pasang memula beli tu .. sudahnya mr hubby yg tlg assemble kan .. bila dah pasang aku test .. wahhh bestnya .. terasa mcm best pulak kan bila jadi barang hiasan rumah .. ni pun beli kat bandung masa kita org ke tangkuban parahu .. dari ratusan ribu rupiah, aku cuma dapat 60 ribu rupiah je .. kira duit malaysia dlm RM19.56 aje .. murahkan .. dorang pun pandai .. tau kita ni dari malaysia terus barang up .. tp aku lagi pandai .. tawar tak hingatttt .. kalau boleh aku nak minta 30 ribu je .. tp tak sampai hati lah pulak sbb nak membuatnya agak susah ... tp aku puas hati ...

2 comments:

The Journey.. said...

wah.. cube ko prektis main sket.. tak yah la aku susah payah amik org main utk weds aku nnt.

Aida said...

wallaaa .. harus aku main lagu twinkle² little star je kan .. lg pun not dia tak cukup panjang .. ni tu basic boleh lah .. ~~alasan org yg tak pandai main~~