Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, February 4, 2009

Apa yg aku shopping ??


1st tu antara kotak kasut yg aku kena tinggalkan .. pastu kasut yg aku beli tu aku masuk dlm bag .. 2 pasang utk Adin, 2 pasang utk dina, 1 pasang utk abah dan 2 pasang utk mama .. tp kasut aku yg belah kanan skali tu mcm ketat skit lah .. kalau kasut kulit ni boleh mengembangkan ??? betul tak ??? sayang lah kasut tu sbb kulit dan murah ..

pic 3 lak antara kain pasang yg aku beli utk diagihkan kat sesapa yg aku suka .. tp mcm semernya aku suka utk buat baju kerja kan .. mcm mana tu ?? pastu pic 4 kain yg grand utk aku tempah utk majlis special je .. nanti qmie kahwin boleh aku melaram kan .. sukanya ...

pastu yg last ni antara kain telekung yg aku beli .. satu utk mak tersayang, satu utk makwe@mak, satu utk mami, satu utk helmie (hantaran kahwin) dan satu lagi utk kawan aku azimah .. dia order 2 sekali dgn mak dia, tp aku yg tak ingat .. takpe, kalau kawan aku tu tak jadi beli kau amik lah mana yg kau berkenan ye .. jadinya aku telah berhabis 6juta 200ribu rupiah utk travel ke bandung .. mulai hari ni, aku nak kumpul balik duit utk aku pergi tour negara lain lak .. insya'allah, kena rajin menabung je lah lepas ni ...

5 comments:

eZa said...

perghh! leh bisnes kalo cam gini byk nye sopinggg! hehehe :D

Aida said...

tu pun ada lagi .. tp tak yah lah publish .. amik yg penting je ..

Nor Adilah Abdullah said...

mmmmm .... banyak nyer barang .... nak satu ... hehehehe ...

LV said...

waduh berbelanja besar dong! udah pasti ke rumah mode, pasar baru! gobralnya besar skali! enggak ada yg gratis? hahaha

kangan skali sama bandung :)

Aida said...

dila ~ kau nak satu ekk ?? ko pilih je lah apa yg kau nak .. nanti aku balik melaka aku bawak kan ..

LV ~ sure ke rumah mode dan pasar baru .. sampai kepala jadi pusing .. gratis tu apa ?? hadiah ye ?? kalau dari tuan kedai enggak bisa di beri .. tp gratis dari saya utk relative bisa ... hehehe