Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, April 22, 2009

Happy 34th Birthday


My Dearest Abang .. Happy 34th birthday .. smalam aida, adin dan dina dah nyanyi utk abang kan .. jadinya hadiah tak payah lah ye .. kek pun akan di beri lewat sikit .. lagi pun abang tak suka makan kek kan .. jadinya aida rasa tak payah kot beli kek .. ada tak ada pun aida ingat nak belanja abang makan je .. tp kena tunggu hari jumaat ni lah sbb gaji dapat hari jumaat .. skang ni tak berapa nak cukup duit sejak aida dah kena bawak kereta sendiri pegi keje .. hahaha .. aida bukan kedekut tp, sejak zaman tak berapa baik ni kan aida terpaksa membataskan diri utk berbelanja demi abang .. tp kalau berbelanja utk adin, dina dan terutama utk aida takde masalah rasanya .. jadinya, aida, adin dan dina dgn ini mendoakan agar abang sihat sejahtera utk pergi kerja cari duit dan bagi kami kemewahan dgn seadanya .. pastu mohon kepada Allah s.w.t supaya abang dipanjangkan umur selalu dan sentiasa di murahkan rezeki selalu untuk aida, adin dan juga dina .. hehehe .. khas dari aida utk abang, aida sentiasa sayangkan abang .. hehehehe .. itu jelah ..
HAPPY BIRTHDAY ....

6 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

la ingatkan dah beli cake ni..huhu..npk sedap giler tewww...

btw, epi bday to ur abg! semoga dipjgkan umur & dimurahkan rezeki ek! Amin..

Aida said...

kek tak beli lagi .. baru nak pi tempah kat class mate yg ari tu .. nak exactly mcm ni .. nampak sedap dan mengancammm je .. anyway, tq for his wish .. Amin ..

dila~noor said...

aik..skrg dh drive to work?
ecece..mesti bli kete baru ni..
makin pjg lgkhla kak aida..hehe

nURmALa mAZLan said...

happy birthday utk abg akak..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Aida said...

dila~noor,
not every have to drive lah dila .. maybe once a week or twice a week .. depends dgn mr hubby .. panjang kaki tu sure lah .. ada je plan nak kemana dan sendiri .. huhu ..

mala,
tq (answering on behalf) ..

Anonymous said...

ABG DIN HAPPY BIRTHDAY...